Advokat

Stine Rigmor Grimstad

Advokat Stine Rigmor Grimstad ble utdannet jurist fra Universitet i Oslo i 1994.  Hun har hatt ulike jobber i offentlig forvaltning og har i mange år vært ledende politiadvokat i Gudbrandsdalen før hun begynte i LillehammerAdvokatene 01.03.2020. 

Stine Rigmor Grimstad har vært trygdesjef og har hatt flere ledende stillinger, i tillegg til tidligere roller som tillitsvalgtHun har med sin erfaring fra ledelse og som tillitsvalgt svært nyttig kompetanse i arbeidslivssakene, som kommer både arbeidsgiver og arbeidstaker til god nytte i arbeidslivssakene. Med flere års ledererfaring har hun solid kompetanse på praktisk ledelse og HR i kombinasjon med god kjennskap til arbeidsmiljølovens regler. Denne kompetansen er svært relevant både når hun bistår arbeidsgiver og arbeidstaker i arbeidslivssaker. 

Hun har gjennom sine mange års erfaring fra forvaltningen inngående ekspertise innen forvaltningsrett og kjenner kravene som stilles til stat og kommune. 

Advokat Stine Rigmor er spesialisert innenfor strafferett, arbeidsrett og avhendingssaker. I tillegg til dette tar hun på seg saker som omhandler arv og familie.  

Stine Rigmor har bred erfaring med prosedyre, og har deltatt i rettsmeklinger og rettssaker for domstolene. 

Advokat

Stine Rigmor Grimstad

ArbeidsrettArv og testamenteBistandsadvokatFamilierettForbrukerjussForsvarerStrafferett
Kontakt advokat

Har du en sak?

Få vurdering gratis

Kontakt advokat