Utsatt for usaklig oppsigelse?

Har du nettopp mistet jobben og lurer på om du kan være utsatt for usaklig oppsigelse eller usaklig avskjed? Da burde du se her!

I en oppsigelsesprosess er det mange regler for hvordan arbeidsgiver skal gå frem for at oppsigelsen/avskjeden skal være korrekt og gyldig. Det er derfor ikke alltid like lett for deg som arbeidstaker å vite om prosessen har foregått på en ordentlig måte, eller om du har blitt usaklig oppsagt eller usaklig gitt avskjed.

For å gjøre dette litt lettere for deg å navigere dine rettigheter har LillehammerAdvokatene har nå utviklet en kjapp test som du som arbeidstaker kan ta for å se om du er usaklig oppsagt eller avskjediget – eller som du som arbeidsgiver kan ta for å sjekke at alt har gått etter boken! For å ta testen, trykk her

Husk – testen gir deg bare en pekepinn på om oppsigelsen/avskjeden er korrekt. Dersom du er uenig i resultatet, eller mener du ikke får frem alle forhold ved saken gjennom å ta denne testen, kan det være smart å kontakte en av advokatene våre. 

Lillehammeradvokatene

Kontakt oss

Kontakt advokat
No data was found